SOKOL KONDRAC – FK TÝNEC NAD SÁZAVOU A 5:5

Utkání v Kondraci se druhým celkem průběžné tabulky přineslo našemu mužstvu katastrofální úvod, když po 10. minutách hry prohrávalo již 3:0. To bylo způsobené hlavně dalšími absencemi, když kvůli zranění chyběli ze zadní řady Linhart s Povolným a navíc ofenzivní hráč Jordan. K tomu pak utkání dohrával se zranění také brankář J.Oršl. Celkově k tomuto dni postrádali celkem již 6 hráčů, na druhou stranu měli příležitost ukázat se další a také pořádně otestovat hráče širšího kádru.

Po třech inkasovaných brankách však mužstvo nesložilo zbraně, začalo se dostávat do hry. Po dvou solidních akcích rozehraných od zadní řada se povedlo snížit po brankách J. Vavrek a J. Stibůrka na rozdíl jediné branky. Ke konci prvního dějství navíc převedl hezký průnik O. Stejskal, z toho vyplynula standardní situace z hranice šestnáctky, kterou přesnou trefou do horního rohu branky proměnil J. Šifra a bylo srovnáno.

Do druhého poločasu nabuzené mužstvo týneckých vstoupilo skvěle a v 50 minutě utkání jej po rohovém kopu poslal do vedení 3:4 D. Šejstal.Poté přišel tlak domácího celku, který se s obratem nehodlal smířit a v rozmezí deseti minut zvrátil vývoj utkání opět v svůj prospěch brankou po serii odrazů a míče ve vápně a následně po zaváhaní K. Lauricha, který nabídl soupeři brejk. V závěru utkání ale naše mužstvo zahrávalo další standardku, ze kterých se nám v posledních zápasech daří a opět z rohového kopu se prosadil dobře hrající O. Stejkal.

STŘELCI: 7. Florián Dominik, 8. Zvára Štěpán, 0. Švec Jakub, 67. Florián Dominik, 75. Zvára Štěpán – 28. Vavrek Jakub, 33. Stibůrek Jan, 37. Šifra Jakub, 50. Šejstal Dominik, 87. Stejskal Oldřich

V sobotu 27.5.2023 od 17 hod. hostíme na domácím stadionu V Náklí Sokol Pravonín.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *