A tým FK Týnec n/Sáz. – Vyšehořovice 2:1

Brankář Dvořák udržel Týnec na čele tabulky

Týnec nad Sázavou – Fotbalisté Týnce nad Sázavou se udrželi i po šestém kole na čele tabulky I. B třídy, skupiny D, když jim k těsné výhře nad Vyšehořovicemi dopomohl svými zákroky brankář Denis Dvořák.

TÝNEC NAD SÁZAVOU – VYŠEHOŘOVICE 2:1

Do Týnce přijel technicky dobře vybavený tým Vyšehořovic. Po počátečním oťukávání, hosté získávali více půdu pod nohama, domácí přehrávali a vytvořili si dvě dobré šance, ale první brankář Dvořák zlikvidoval a hlavička po rohu jen těsně minula domácí branku. A tak ve 25. minutě udeřili domácí. Brankář Dvořák zachytil míč po centru, rozehrál ho rychle na Klubala, který vyvezl balón na polovinu a vyslal na zteč Horkého, který přeloboval brankáře – 1:0. Následně mohl stejný hráč zvýšit, když mu naservíroval míč uniknuvší Šejstal, ale z brankové čáry balón vykopl dobíhající hráč na roh. Ve 40. minutě rozebrali hosté domácí obranu, ale nastřelili jen břevno, a tak šli domácí do kabin s jednobrankovým náskokem.

V úvodu druhé půle měli hosté stoprocentní šanci, ale brankář Dvořák vyškrábl míč na roh. Po hodině hry ale již kapituloval, když centr z levé strany našel Mičkala, jenž se nemýlil – 1:1. Vzápětí ale Stejskal utekl od poloviny hřiště a podél gólmana strhl opět vedení na stranu Týnce. Ve zbytku zápasu se Týnečtí strachovali o výhru, ale měli ve svém středu brankáře Dvořáka, který dvě střely ze střední vzdálenosti vyrazil bravurně na roh. A tak brali domácí s pořádnou porcí štěstí tři body, které je udržely v čele tabulky.

„Zápas se nám nepovedl, scházela nám dravost, která nás zdobila v jiných zápasech. Málo jsme běhali, vázla kombinace, nepřidrželi jsme balón, byli většinou pod tlakem a hrozili jen z brejků. Největší zásluhu na vítězství má brankář Denis Dvořák, který zlikvidoval několik stoprocentních šancí soupeře,“ pochválil hrdinu zápasu kormidelník Týnce Miroslav Bubeník.

Branky: 25. Horký, 62. Stejskal – 61. Mičkal. Rozhodčí: Hanák. ŽK: 1:2. Diváci: 110. Poločas: 1:0. Týnec nad Sázavou: Dvořák – J. Stibůrek, D. Kopta, F. Kopta, Klubal – Petrášek, Radačovský (82. Vosička), Štamberský, Stejskal (92. Havelka)– Šejstal (72. V. Vavrek), Horký (57. Kavoň).
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/brankar-dvorak-udrzel-tynec-na-cele-tabulky-20161002.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *