A tým – FK Týnec nad Sázavou – Zruč nad Sázavou

TÝNEC NAD SÁZAVOU – ZRUČ NAD SÁZAVOU 1:2

V prvním poločase byly na „pískovišti“ šance na obou stranách, ale domácí ze závarů ani hosté, hlavně Brahimi, skórem nepohnuli.

V úvodu druhého poločasu si naběhl na dlouhý míč za obranu Zeman a střelou za šestnáctkou prostřelil Vašáka – 0:1. Po hodině hry přišel druhý úder hostů, ke kterému přispěl špatnou zpětnou přihrávkou hrající trenér Skála, čehož využil opět Zeman – 0:2. Následně se domácí snažili o snížení, ale Skála dvakrát z dobrých pozic nenapravil svoji chybu. Až v 74. minutě po dlouhém pasu Vavreka a sklepnutí Skály propálil brankáře Víšek – 1:2. V závěru hosté chytrou hrou otupili nápor Týnce a odvezli si do Zruče tři body.

„Od začátku se hrálo bojovné utkání a na rozdíl od prvního jarního kola, s výbornými rozhodčími. Porážku jsem zavinil já, chybou před druhým gólem, navíc jsem mohl dát dva góly. Prohra tak padá na mojí hlavu. Klukům nelze upřít bojovnost, ale hosté byli fotbalovější a efektivnější,“ podotkl po zápase zklamaný hrající trenér Týnce Radek Skála.

Branky: 74. Víšek – 49. a 62. Zeman. Rozhodčí: Vyhnanovský. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 0:0.

Týnec: Vašák – Mach, Vavrek, Štamberský, F. Kopta – Orsák, D. Kopta, Stejskal (78. Petrášek), Víšek – Skála, Linhart (68. Vosička).

 

Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/tynec-na-piskovisti-ztratil-vsechny-body-20160403.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *